Wat te doen in namen vandaag

  • S'abonner
  • Partager

De leukste openluchtzwembaden. Nieuwe expo's in oktober

Eigenaar, die door de inwoners van de stad, liefkozend DoDo genoemd wordt, runt een toptent. Een karikatuurtekenaar die het schopte tot kunstenaar met een voorkeur voor erotische en macabere taferelen.

Zet je tanden in Bietrumés de Namur Proef van een lekkernij gemaakt van een zachte mix van karamel, boter, chocolade en hazelnootschilfers. Bewonder het werk van Félicien Rops Een paar straten van het thans aan hem gewijde museum, werd Félicien Rops geboren.

Charleroi: de parel van Henegouwen. Wat te doen Beauraing, ? The New Mutants april

Bergen: de leukste activiteiten. Vanaf beschikken de La Houppe brouwers over eigen installaties? Waalse Feesten Kortom altijd wel een reden een feestje om naar Namen te trekken. Het is pas sinds dat het bier gebrouwen wordt. Brugge: het Veneti van het Noorden. Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Antwerpen: hoofdstad van de mode en de diamant. Wat te doen Dinant, ?
  • Meer dan 50 evenementen voor topkids in september Theaterseizoen
  • Het heeft alles wat een citytrip nodig heeft.

Sitenavigatie

Leuven: de Vlaams-Brabantse hoofdstad met een rijke geschiedenis. Niet te missen gratis spektakels op dit moment. Nieuwe expo's in september Partners Cinenews. Ontdek onze selectie Dinant, voor vrijdag, zaterdag en zondag

  • Wat heeft Namen me weten te verrassen.
  • Charleroi: de parel van Henegouwen. Terwijl de miezer overgaat in regendruppels, klim ik tree na tree, trap na trap naar boven.

Hasselt: de hoofdstad van de smaak met garantie op eindeloos shopplezier Leuven: de Vlaams-Brabantse hoofdstad met een rijke geschiedenis Stadsstranden waar je bij mooi weer moet zijn Aalst: de ajoinenstad vol van typische Vlaamse folklore Gratis uitgaansplekken Niet te missen gratis spektakels op dit moment Niet te missen gratis concerten Tentoonstellingen voor kinderen Gent: de gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

Cinema's in openlucht. Charleroi: de parel van Henegouwen. Mechelen: de stad van de Maneblussers en het gouden Carolusbier! De 8 beste Belgische festivals. Direct langs de Maas, wat te doen in namen vandaag, ligt de kleine brouwerij van La Houppe.

Bezoek de Citadelle van Namen

Wel een prachtige uitzicht bij de Maas. Tentoonstellingen die u niet mag missen. De onmisbare events van de week.

Ideale zondagse activiteiten. Wel een prachtige uitzicht bij de Maas. Bergen: de leukste activiteiten. Tentoonstellingen voor kinderen.

Artemis Fowl mei .

De onmisbare events van de week

Charleroi: de parel van Henegouwen. Waalse Feesten Kortom altijd wel een reden een feestje om naar Namen te trekken. Stadsstranden waar je bij mooi weer moet zijn. Partners Cinenews.

Leuven: de Vlaams-Brabantse hoofdstad met een rijke geschiedenis. Antwerpen: hoofdstad van de mode en de diamant. Nieuwe expo's in september Open Monumentendag in Vlaanderen. De allerbeste rommelmarkten in september Vier feest, was ik er zelf niet tijdens een festival, wat te doen in namen vandaag, ou crpire si on veut parler franais, n' avait jamais reu d' implantation aussi importante: un chapiteau de 40 mtres de diamtre culminant 12 mtres de haut. Een creatieve plek waar je bovendien ook nog eens kunt lunchen.

Brussel: het kloppend hart van cultureel Belgi. Het voordeel van Namen is het compacte centrum!

Zet je tanden in Bietrumés de Namur

Bijvoorbeeld La Philomene, dat gebrouwen wordt in een oude kerk in het nabijgelegen Malonne. Volledige lijst van uitstappen en vrijetijdsbesteding Dinant, Bergen: de leukste activiteiten.

Tentoonstellingen voor kinderen! Nieuwe expo's wat te doen in namen vandaag september Ik zie steeds Namen genoemd worden als bestemming voor een stedentrip.

Hasselt: de hoofdstad van de smaak met garantie op eindeloos shopplezier Leuven: de Vlaams-Brabantse hoofdstad met een rijke geschiedenis Stadsstranden waar je bij mooi weer moet zijn Aalst: de ajoinenstad vol van typische Vlaamse folklore Gratis uitgaansplekken Niet te missen gratis spektakels op dit moment Niet te missen gratis concerten Tentoonstellingen voor kinderen Gent: de gezelligste parel van Oost-Vlaanderen.

  • Elke 02.11.2019 13:41

    De allerbeste rommelmarkten in september Lijkt me inderdaad een leuke plek voor een korte citytrip.